CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Hepa-Tonic

Hepa-Tonic: îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului, protejează celulele hepatice de acţiunea nocivă a alcoolului şi a medicamentelor prin detoxifierea ficatului.

Prezentare: 90 capsule

Brand: Smart Living

Producator: Capsule Works, Inc. USA

Origine: USA

Aviz: Notificare 4451/11.03.2010

Stoc: nu

0 RON (TVA inclus)

buc

Hepa-Tonic singurul produs din România care conţine 250 mg de Silimarină cu puritate farmaceutică de 80%Extractul uscat din seminţele de Silybum marianum este un complex de flavonoide, alcătuit în principal din silibină, silidianină şi silicristină şi este cunoscut sub denumirea de Silimarină. Extractul de Silimarină (Silybum marianum) este utilizat de peste 2.500 de ani în medicina tradiţională din foarte multe ţări ale lumii.Silimarina se găseşte în fructele (seminţele) de Armurariu, cunoscut la noi şi sub numele de Ciulinul Laptelui. Silimarina stimulează refacerea hepatocitului (celula hepatică), apariţia şi dezvoltarea de noi celule hepatice, favorizând sinteza proteinelor. Protejează integritatea membranei celulare a hepatocitelor prin faptul că împiedică pătrunderea în celulele hepatice a unor substanţe hepatotoxice (alcool etilic, substanţe chimice toxice, medicamente cu risc hepato-toxic, toxine rezultate în urma prelucrării alimentelor etc.).Silimarina protejează celulele ficatului împotriva acumulărilor de toxine şi participă la eliminarea subsţantelor toxice la nivel hepatic. Făcând parte din familia bioflavonoidelor, Silimarina are un puternic efect antioxidant şi contribuie la recuperarea celulelor hepatice bolnave, dar are şi un caracter general anti-oxidant, ajutând astfel toate organele importante ale corpului.Studiile clinice recente au demonstrat capacitatea Silimarinei de a proteja ficatul în cadrul diverselor afecţiuni (ciroză, hepatite şi alte boli hepatice). Totodată, Silimarina reduce riscul dezvoltării caliculilor biliari şi favorizează digestia, fluidificând şi eliminând bila.Silimarina inhibă peroxidarea lipidică, este un antioxidant efectiv în tratamentul de hiperinsulinemie la pacienţii diabetici, previne ciroza hepatică, inhibă invazia cancerului de plămân, reduce enzima urokinaza şi metaloproteinaza matricial-2, inhibă activitatea de telomerază şi antigenul specific prostatic, previne cancerul de prostată, are efect antiproliferativ în maligne ginecologice şi cancer mamar.
Dacă suferiţi de:


• insuficienţă hepatică;
• ficat obosit/intoxicat;
• steatoză;
• alcoolism;
• hepatită cronică (inclusiv de tip agresiv) de etiologie virală;
• hepatită toxică (mai ales etilică);
• ciroză compensată,


folosiţi cu încredere Hepa-Tonic, singurul produs din România care conţine 250 mg de Silimarină cu puritatea farmaceutică de 80%. Fiind un produs natural, Silimarina conţinută în Hepa-Tonic este foarte bine tolerată de organism şi nu are efecte adverse sau toxice.Hepa-Tonic: îmbunătăţeşte funcţionarea ficatului, protejează celulele hepatice de acţiunea nocivă a alcoolului şi a medicamentelor prin detoxifierea ficatului.