CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Viril-X

Sanatea sexuala

• Poate creste apetitul sexual
• Ajutor a mentine erectiei
• Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare

Prezentare: 60 capsule

Brand: Smart Living

Producator: Capsule Works, Inc. USA

Origine: USA

Aviz: 3177/2009

Stoc: da

88 RON (TVA inclus)

66.00 RON (TVA inclus)

buc

Beneficii:

Acest supliment alimentar conţine un amestec puternic de ingrediente care ar putea imbunatatii sănătatea si performanţa sexuală. Viril-X este formulat cu L-arginina, scoarta de maca, frunze de epimedium, radacina de panax ginseng si protodioscina 40%, pentru a încuraja organismul dumneavoastră sa mentina functia de reproducere sanatoasa si libidoului adecvat. Suplimentarea cu ginseng şi maca poate ajuta la sustinerea nivelului de energie. Rezultatul este o sinergie de ingrediente care poate promova cresterea generala a apetitului sexual si sanatatea reproducerii.

Care este diferenţa între Viril-X şi alte produse destinate creşterii potenţei?

Viril-X, un produs inovator şi fabricat cu ingrediente de foarte bună calitate, poate fi considerat singurul produs din clasa care conţine protodioscina 40%, care poate fi extrem de benefic asupra calităţii şi duratei erecţiei.

Principalele substanţe active conţinute în Viril-X (L-arginina şi extractul protodioscina) pot avea un efect benefic în special asupra calităţii şi duratei erecţiei, precum si o  influenţă pozitivă asupra spermatogenezei, cât şi a fertilităţii.

Viril-X conţine şi alte două ingrediente noi, care ar putea facilita erectiile de calitate, şi anume: extractul din scoarţă de Maca şi extractul standardizat în icarrin din Epimedium. Aceste două ingrediente pot avea un rol foarte important în prevenirea ejaculărilor precoce, asigurând astfel premisele unei vieţi sexuale adecvate.

Viril-X conţine şi extract standardizat din Panax Ginseng 80%, ingredient care poate ajuta la creşterea virilităţii şi sa aiba un aport deosebit în creşterea apetitului sexual.


*Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa
trateze sau sa vindece vreo boala.