CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Turmeric Forte

Sanatate cardiovasculara,
Sprijina sanatatea si mobilitatea articulatiilor,
Inhiba inflamatiile articulare.

Prezentare: 100 caps

Brand: Smart Living

Producator: Capsule Works, Inc. USA

Origine: USA

Aviz: 9592/2015

Stoc: nu

95 RON (TVA inclus)

47.50 RON (TVA inclus)

buc

Curcuminul este principalul component bioactiv găsit în rădăcinile de Curcuma ( Curcuma longa ), o plantă care aparţine familiei de ghimbir. Turmeric a fost folosit ca un agent de colorare şi arome în bucătării din Asia de Sud de secole , şi a fost , de asemenea, recomandat de fitoterapeuti traditionale ayurvedice pentru mii de ani.Unul dintre beneficiile terapeutice de care da dovada acest condiment este efectul antiinflamator. Pe langa acest lucru, poate fi notata si actiunea colagoga, cresterea capacitatii ficatului de a elimina toxinele, actiunea antimutagenica si anticancerigena, actiunea antioxidanta, antibacteriana, antivirala, ajutand, totodata, la reducerea nivelului colesterolului din sange, la prevenirea bolii Alzheimer, etc. Efectele sale antioxidante si hepatoprotectoare il recomanda in caz de chimio si radioterapie. Curcuma este a 4-a cea mai mare bogata planta anti-oxidanta.O echipa de cercetare de la Universitatea Ludwig-Maximilians din Munchen, Germania, a publicat rezultatul unui studiu in revista Carcinogeneza care arată cum Curcumina inhiba formarea de metastaze in tesuturile cancerului prostata si a altor tipuri de cancer, de asemenea.

In studiile anterioare, cercetatorul dr. Beatrice Bachmeier a demonstrat ca Curcumina reduce semnificativ incidenta de metastaza a cancerului pulmonar, la bolnavii de  cancer de san şi a vrut să se extindă domeniul de aplicare ei pentru a determina daca barbatii care sufera de cancer de prostata ar putea beneficia într-un mod similar. (sursa timetv.ro).

Un alt lucru ce merita mentionat este faptul ca frunzele de turmeric au si o utilizare in cosmetica. Ele contribuie la eliminarea cosurilor si a petelor inestetice de pe piele, ajutand ca tenul sa se pastreze ferm si catifelat.