CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Insu-life

Control glycemic

• Ajuta controlul glicemiei in mod natural
• Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare

Prezentare: 100 capsule

Brand: Smart Living

Producator: Nature s Value Inc. USA

Origine: USA

Aviz: Nr. 4452 / 11.03.2010

Stoc: da

57 RON (TVA inclus)

28.50 RON (TVA inclus)

buc

• Sprijina metabolismul

• Ajuta controlul glicemiei in mod natural 

• Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare

Beneficii:

Cinnamomum cassia a fost mai bine studiat pentru efectele sale potenţiale asupra gestionarii glucozei. Scorţisoara conţine două ingrediente puternice: Metil-hidroxichalcona (MHCP) şi Aldehida Cinamică, care pot face posibilă controlul diabetului. Scorţisoara care poate fi cumparată de pe piaţă conţine doar cantităţi minuscule din aceste două ingrediente, astfel că nu este de nici un folos în prevenirea şi tratarea diabetului. Din fericire, Insu-Life are în compoziţie un extract standardizat din scorţisoară, care conţine atât Metil-hidroxichalcona (2.5%), cât şi Aldehida Cinamica (10%).

Ambele substanţe fac celulele grase să raspundă mult mai uşor la insulină şi să ajute la reducerea glicemiei. În cazul diabetului, organismul fie nu produce suficientă insulină, fie, dacă produce, celulele se opun, astfel încât zahărul ramâne în sânge, acumulându-se şi, în final, distrugând unul câte unul organe şi ţesuturi vitale.

Un alt supliment care vă va ajuta în combatarea diabetului, alături de Insu-Life, este Resveratrol 95% (extract din struguri), care este, de asemenea, distribuit prin magazinul nostru on-line şi pe care îl puteţi găsi AICI.

Coaja de scortisoara a fost utilizată în mod tradiţional ca un condiment culinar şi in sprijinul bunei digestii. Este cunoscut că posedă un număr de constituenţi bioactivi care este posibil sa neutralizeze radicalii liberi; alte studii sugerează că componentele prezente scorţişoară pot sprijini sistemul imunitar echilibrat şi răspunsurile anti inflamatorii. Dovezi clinice suplimentare indică, de asemenea, că coaja de scortisoara  susţine metabolismul glucozei şi poate ajuta la menţinerea nivelului de zahar din sange *

*Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa
trateze sau sa vindece vreo boala.