CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Cigatronic One

Cigatronic One: metoda revoluţionară de renunţare la fumat - ţigara electronică!

Prezentare:

Brand: Smart Living

Producator: Electronic cigarettes

Origine: China

Aviz: Dispozitiv electronic

Stoc: nu

0 RON (TVA inclus)

0.00 RON (TVA inclus)

buc

Felicitări pentru interesul dumneavoastră într-o viaţă mai sănătoasă!Ţigara electronică Cigatronic One este o descoperire epocală, care va ajuta milioane de oameni fie să renunţe la fumat, fie să se bucure de un fumat mult mai sănătos.Cigatronic One este o ţigară electronică discretă şi uşoară (95 mm lungime şi 8.5 mm diametru).Această invenţie epocală va permite fumătorilor să renunţe la fumat şi să evite astfel efectele dăunătoare ale celor mai bine de 40 de substanţe cancerigene, ale monoxidului de carbon şi gudronului prezente în ţigările obişnuite.
Pachetul Cigatronic One conţine:


1. Dispozitivul de atomizare (1 bucată)
2. Bateria ţigaretei (1 bucată)
3. Încărcător priză 220 V, pachet portabil
4. Cartuşe atomizoare (6 bucăţi)
5. Manual de instrucţiuniCum funcţionează ţigara electronică Cigatronic One?Cigatronic One nu conţine gudron, substanţe cancerigene sau monoxid de carbon. "Fumul" generat de ţigările electronice este, de fapt, un vapor produs prin atomizarea (vaporizarea) lichidului de ţigară. Vaporii astfel generaţi asigură aportul de nicotină similar cu ţigările tradiţionale, dar fără efecte negative. Ţigările electronice stimulează fumătorii într-un fel similar cu ţigările normale şi satisfac nevoia de "a fuma". Este un produs complex care satisface atât nevoia psihologică de a fuma (gestul, mimica) cât şi latura chimică a dependenţei (sevrajul).Produsele clasice de renunţat la fumat (guma de mestecat şi plasturele cu nicotină) abordează doar dependenţa de nicotină şi sunt, de obicei, ineficiente. Absorbţia de nicotină din aceste produse este inegală şi nefirească pentru un fumător.Vaporii generaţi de ţigara electronică Cigatronic One au un aspect identic cu fumul natural şi oferă un gust foarte apropiat de acesta. Puteţi beneficia de toate aceste avantaje fără a otrăvi organismul fumătorilor cu peste 40 de substanţe cancerigene, monoxid de carbon şi gudron.
Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu ţigara electronică, vă prezentăm mai jos câteva detalii utile:


• fiecare ţigară electronică este formată dintr-o baterie, un atomizor şi un cartus care conţine lichid;
• lichidul este compus din apă, glicerină vegetală (sau propilenglicol) şi nicotină. Când inhalaţi din ţigara electronică, se activează un micro switch care încălzeşte rezistenţa din interiorul atomizorului pentru a vaporiza lichidul din cartuş. Astfel sunt eliberaţi vapori care seamănă foarte bine cu fumul produs de o ţigară normală;
• vaporii au o aromă care diferă în funcţie de lichidul folosit pentru încărcarea cartuşelor. Vaporii se dispersează în aer foarte rapid şi nu produc miros deranjant pentru persoanele din preajma utilizatorului.Soluţia de nicotină conţine, alături de arome de tutun, şi alte arome, la cerere.Ţigara electronică Cigatronic One poate fi folosită şi în spaţiile în care fumatul este interzis, deoarece nu emană fum, astfel că ceilalţi clienţi nu vor fi afectaţi.Folosiţi cu încredere ţigara electronică Cigatronic One, metoda revoluţionară de renunţare la fumat!