CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Ghid cumpărător

Magazinul LiveWell.ro vă oferă ultimele noutăţi în materie de suplimente alimentare, vitamine şi extracte botanice.

Doar în cateva minute veţi avea ocazia să vă cumpăraţi produse unice, marcă înregistrată, care să contribuie imediat la sănatatea dumneavoastră.

Pentru a realiza o comandă trebuie să urmaţi 4 paşi simpli, după cum urmează:

Vizitaţi magazinul şi culegeţi informatii despre produsele noastre.

Odată ce aţi ales puneţi în cosul de cumpărături; pentru aceasta apăsaţi butonul "ADAUGA IN COS" ca apoi să vă alegeţi cantitatea dorită. Acest pas puteţi să il repetaţi pană când puneţi in coş toate produsele dorite.

La pasul 3 comanda va fi finalizată. Este necesar sa fiţi autentificat. După autentificare se apasă pe butonul "CONFIRMARE COMANDA". In pagina de confirmare a comenzii puteti scrie dacă beneficiaţi de un cod de promoţie sau daca doriti sa folositi punctele de fidelitate pe care le-ati acumulat.

Un operator al echipei LiveWell urmează să vă contacteze în scopul confirmării comenzii, prin email ori prin telefon.

Detalii privind comenzi si plati

• Comenzile primite in intervalul luni-vineri orele 10:00 - 14:00 se livreaza de obicei in 48 de ore de la efectuarea comenzii. Comenzile primite in afara programului se vor onora in maximum 72 de ore.

• In cazul in care solicitarea dvs. este urgenta sunati la unul dintre numerele de contact si vom incerca sa rezolvam comanda dvs. in cel mai scurt timp.

Detalii legate de plata si costul transportului

• Plata produselor comandate se poate face direct la curierul nostru (daca sunteti din Bucuresti si dupa ce comanda dumneavoastra a fost confirmata telefonic).

• Daca solicitati transportul cu Posta Romana (3-5 zile) serviciul este inconsistent si cu riscuri de intiriziere mari.

• Daca solicitati transportul cu Fan Curier (1-2 zile) plata o veti face la la Fan Curier in momentul inmanarii coletului.