Red Rice Yeast
Suport cardiovascular
Suport nutritional
• Fabricat cu drojdie de orez rosu
•Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare
• 600 mg
• Fabricat cu drojdie de orez rosu
• vegetarian / vegan
•Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare
Colesterolul este de 2 feluri: LDL-colesterol (colesterol rău, care este în plus şi care se depune pe vasele de sânge) şi HDL-colesterol (colesterolul bun, care este în limitele normale, necesare organismului). Colesterolul crescut este un factor de risc mai ales pentru accidentul cerebral vascular şi pentru cardiopatia ischemică, dar şi pentru alte numeroase afecţiuni. Dacă alimentele mâncate conţin o cantitate prea mare de grăsimi, colesterolul începe să se depună pe vasele de sange, ceea ce duce la îngroşarea acestora şi la îngustarea arterelor. Toate acestea cauzează cardiopatia ischemică şi ateroscleroza, pot duce la o blocare totală a circulaţiei sângelui şi, în final, la infarct. Aşadar, colesterolul trebuie controlat, deoarece în exces este foarte periculos pentru organism.
Red Rice Yeast (drojdia de orez roşu sau orez roşu fermentat)
Orezul roşu creşte în câteva zone din China, unde este folosit tradiţional sub formă de condiment şi conservant. Aceasta denumire vine de la faptul că, după ce creşte în câmpurile de orez, apoi fermentează şi capătă o culoare roşie. Orezul roşu este un produs natural care conţine ingredientul activ Monacolin K, care controlează acţiunea unei enzime-cheie din ficat, responsabilă cu producerea colesterolului.
Drojdia de orez roşu se obţine prin fermentarea orezului roşu cu Monascus Purpureus (o ciupercă din Asia de Est). Ciuperca este inactivată şi apoi mixtura este transformată într-o pulbere.
În mod tradiţional, medicina chineză utilizează Red Rice Yeast pentru a menţine o inimă puternică şi un sânge sănătos. Red Rice Yeast se gaseşte în suplimente naturale şi este promovat în ţările occidentale pentru efectul lui de scădere a colesterolului. Red Rice Yeast conţine compusul Monacolin K, care inhibă sinteza colesterolului de către ficat. Red Rice Yeast conţine, de asemenea, steroli, isoflavone şi acizi graşi nesaturaţi, care împreună contribuie la scăderea colesterolului. Consumul de Red Rice Yeast ca supliment alimentar în ţările asiatice este de 10-50 mg/zi, dar în ţările occidentale este utilizat ca supliment alimentar în doze de 1-3 grame/zi.
Red Rice Yeast poate avea efecte importante pentru sănătate:
• scăderea nivelului de colesterol şi trigliceride din sânge;
• protecţie impotriva bolilor de inimă.
Pentru un colesterol scăzut, comandaţi Red Rice Yeast, un produs natural.*Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa
trateze sau sa vindece vreo boala.
Cosul dumneavoastra este gol.








