INCHIDE PAGINA PRINTEAZA PRODUS

Mega Omega 3

Suport cardiovascular

Capsule fara miros de acid gras esential, cu concentrare mare de EPA/DHA, sprijina functia cardiovasculara, poate reduce riscul de boli cardiace, si ajuta functia cognitiva.

Prezentare: 90 capsule

Brand: Smart Living

Producator: Capsule Works, Inc. USA

Origine: USA

Aviz: AA nr 208/14.04.2008

25 RON (TVA inclus)

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Mod de administrare: Ca supliment nutritiv, de la 2 la 4 capsule pe zi, dupa masa.

DESCRIERE

Ulei de somon salbatic 1000 mg

Acid Eicosapentaenoic (EPA)  180 mg

Acid Docosahexaenoic (DHA) 220 mg

Obtinut din distilare moleculara - capsule protejate enteric (protectie gastrica) 

Suport pentru functia cognitiva a creeierului*

Nu contine colesterol

Mega Omega 3 Smart-Living reprezinta cea mai buna alegere calitate/pret pe piata!

Concentratul de ulei natural de peşte, utilizat în aceste capsule gelatinoase, este fabricat în conformitate cu standardele stricte de control al calităţii. Acesta este testat pentru a fi liber de nivele potenţial dăunătoare de contaminanţi (de exemplu, mercur, metale grele, PCB, dioxine, şi alţi contaminanţi). Cei care experimenteaza greaţă sau reflux de la alte uleiuri de peşte , ar trebui să găsească mult mai uşor de tolerat si fara miros, protectia enterica a produsului nostru. 

Cercetarile facute asupra acestui produs, desi nu concludente,  arată că, consumul de omega-3 acizi grasi EPA şi DHA poate reduce riscul de boli cardiace coronariene.*

Ce este Omega-3 şi la ce este folositor?

Omega-3 este un acid gras esenţial ( EFA ) , de asemenea cunoscut ca un acid gras polinesaturat ( PUFA ) . Acesta este derivat atit din surse animale cit şi din surse vegetale ,  insa Omega - 3 obtinut din uleiul de peşte este cea mai comună formă de supliment alimentar. Acizii graşi sint constituiti in  principal din fracţiunea utila de grăsimi şi uleiuri şi sunt necesari pentru starea generala de sanatate . Deoarece organismul nu poate produce acizi grasi esentiali , acestia trebuie să ii obţineţi din alimente sau surse suplimentare .

Surse vegetale de acizi grasi, cum ar fi uleiul de in, conţin părintele lui Omega - 3 care este numit acid alfa - linolenic ( ALA ) . Organismul uman transformă în mod normal ALA la acizi graşi cu lanţ lung EPA şi DHA , care sunt utilizati pentru formarea de prostaglandine şi a altor necesităţi celulare . Uleiul de peşte conţine Omega - 3 si acizii graşi necesari în formele lor de EPA şi DHA, forme care sint cele mai utile organismului. ALA necesită o conversie enzimatică pentru a putea genera EPA şi DHA .

Ce înseamnă : " nu contine  mercur , metale grele , PCB-uri , dioxine şi alţi contaminanţi potenţial dăunători " ?

Toate produsele din peşte conţin substanţele de mai sus, fie din cauza poluării provocate de om sau din cauza de impurităţilor naturale în mări şi apă . Ca toate produsele noastre naturale , noi ne asiguram că acestea sunt testate pentru contaminanţi . Toate uleiurile noastre de peşte au fost evaluate pentru o varietate de contaminanţi . Metalele grele şi mercurul sunt verificate cu ajutorul unui instrument de masura sofisticat numit ICP - MS . Producatorul are acest instrument in laboratorul sau şi face aceste teste în mod regulat . Standardele noastre sunt stabilite la standardele AHPA , care sunt mai stricte decât cele mai multe alte standarde ştiinţifice . Avem un record istoric lung de testare a mercurului, PCB şi dioxinelor pentru uleiurile de produsele noastre din peşte . Standardul din lume cel mai recunoscut este standardul Comisiei Europene , care a fost adoptat de Farmacopeea SUA . Acest standard de PCB-uri , dioxine şi alţi contaminanţi similari ia în considerare toxicitatea diferitelor PCB şi dioxine . Acest standard este un standard de siguranţă adevărat şi urmăm această linie directoare . 

De asemenea, testam intotdeauna uleiurile noastre  de peşte pentru alţi contaminanţi , cum ar fi bacteriile şi agenţii patogeni . Uleiurile noastre de peşte sunt , în general, mai sigure decât consumul de peşte , din cauza etapelor suplimentare de purificare care au loc . Aceste etape pot include tehnologii absorbante şi distilare moleculară , în funcţie de tipul de ulei de peşte .